Vind de beste match met de persoonlijke hulp van ons team


Wij helpen om de perfecte match te vinden tussen senior en student. Zo versterken wij de band tussen jong en oud!

Aanmelden om de beste match te vinden
Oranje-Fonds-bezoek-koning-Judithmr-de-Waard_20150924_01

Persoonlijke Match

Bij senior&student staat persoonlijk contact tussen ons team en senioren en studenten centraal. Wij zijn er om  persoonlijk te helpen bij het vinden van de beste match!

Persoonlijk advies

Ons ervaren team helpt iedere senior en student via persoonlijk contact om de beste match te vinden. Wij bieden persoonlijke hulp gedurende het hele proces en zorgen ervoor dat we van alle senioren en studenten weten wat hun wensen, interesses en passies zijn. Zo dragen wij zorg voor de beste match voor iedereen.

20170811-Annie-Kia-28-Careibu-SeniorenStudent©
Mevr-Santing-Lois-Jong-Oud-Goud-StichtingSeniorenStudent_14

Wij brengen generaties bij elkaar

Onze missie gaat verder dan enkel de beste match vinden. Wij willen het contact tussen jong en oud in de samenleving versterken. Beide generaties kunnen veel van elkaar leren en elkaar bijstaan. Dit draagt bij aan meer cohesie in de samenleving en minder verdeeldheid.

Screening studenten

Alle studenten worden zorgvuldig gescreend voordat wij hen aan een senior koppelen:

 • Wij hebben een kopie van het identiteitsbewijs van de student in ons bezit.
 • Wij hebben een kopie van de collegekaart van de student in ons bezit.
 • Wij houden met alle studenten een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij of de student geschikt is en goed bij de senior past. Wij wij belangrijk vinden is: ervaring, betrouwbaarheid, hulpvaardigheid, verantwoordelijkheid, zorgvuldigheid, inlevingsvermogen, een ondernemende en positieve instelling en een flexibele houding. De intakeprocedure bestaat uit het invullen van een vragenlijst en een videogesprek.
Cordaan-SientjeTrip

Senioren over senior&studenten

Referenties over senior&studenten
 • Herbert

  Wietske is ruim twee jaar bij mij geweest en heeft mij veel kennis bijgebracht over de computer. Naast deze kennis hadden we het ook gezellig. Niks dan goeds over Wietske.

  Herbert
  & Wietske
 • Han
  Ik heb Carlijn nog te weinig gezien om een uitgebreide referentie te kunnen geven. Maar één ding is zeker,dat ze op mij een goede indruk maakt. Ik weet zeker dat ik nog veel van haar kan leren. Wat mijzelf betreft,hoop ik dat ik niet te oud voor haar ben (84 jaar ) Aan de andere kant….een mens is nooit te oud om te leren.,toch ?.
  Han
  & Carlijn
 • Roel
  Sanne is een uitstekende 'juf', die met lichte dwang en kleine complimentjes haar werk heel serieus oppakt. Meestal moet ik glimlachen als ik zit te schutteren en zij naast mij zit met de armen over elkaar en roept "Ja ik doe het niet hoor!" Sanne zou een heel goede schooljuffrouw zijn, maar Sanne kan meer, véél meer!
  Roel
  & Sanne
 • Noor
  Maaike helpt mij al twee jaar elke week met boodschappen doen en daarna drinken we altijd samen koffie. Er was meteen een klik toen wij elkaar ontmoetten, het voelde meteen vertrouwd. Dat komt ook doordat haar oma dezelfde oogafwijking heeft als ik, daar was Maaike al mee bekend. Dat scheelde direct al. Maaike maakt mij vrolijker. Als ik een rothumeur heb, huppelt Maaike door de supermarkt en vrolijkt ze mij weer op.
  Noor
  & Maaike
 • Ted

  Lisanne is een grote schat, we zijn heel heel blij met haar! We mogen haar erg graag. Lisanne komt wekelijks om met meneer te wandelen, ze wandelen dan samen naar het cafeetje waar iedereen meneer kent.

  Ted
  & Lisanne
 • Jo

  We kennen Freek nu al een aantal weken, hij is vriendelijk en accuraat , het is leuk om ook iets over zijn leven te horen, hij past wel bij ons. Hij helpt met allerlei huishoudelijke klusjes , maar wandelt ook met mijn man die langzaam ook aan hem went.

  Jo
  & Freek
 • Annie
  Kia weet precies wat er moet gebeuren! Eerste keer was wel even wennen. Nu komt ze iedere vrijdag om mij te helpen in het huishouden. Eerst gezellig een kopje koffie drinken en daarna gaat ze lekker aan de slag!
  Annie
  & Kia

Meer informatie?

U kunt zich vrijblijvend aanmelden, dan nemen wij telefonisch contact met u op!

  senior&student is bekend van onder andere: