maart 25, 2019

Portret van een senior: Peter (68)

Deze Amsterdammer deed ooit mee aan het vrijwilligersproject van Stichting SeniorenStudent. Omdat het contact met de studenten hem zo goed beviel, besloot hij zich in 2016 […]
februari 8, 2019

Metro ging op stap met Cees (80) en Ruud (22)

”Eenzaam voor me uit staren, dat vind ik vreselijk.” 200 senioren hebben zich in januari op de valreep nog aangemeld bij Stichting Seniorenstudent. Er wordt hard […]
december 20, 2018

”Ik heb geen tijd om dement te worden!”

Op een koude, maar zonnige decemberdag gaat Linda (23), zoals ze dat elke week doet,  langs bij mevrouw van Eijk (98). Er mag dan 75 jaar leeftijdsverschil zitten tussen de twee, uitgekletst raken ze nooit.
oktober 16, 2018

“Sommige koppels gaan zelfs samen op vakantie!”

Oprichtster Anne van Oudheusden werd geïnterviewd over SeniorenStudent. Lees hier meer over haar interview voor Een Nieuwe Morgen, een magazine over jong en oud.
oktober 1, 2018

”De mooie gebeurtenissen groot of klein mogen niet vergeten worden”

Vorige week ontvingen wij een inspirerende en hartverwarmende brief van een koppel van SeniorenStudent die we graag delen.
september 11, 2018
senior en jongen

“Het is alsof ik op bezoek ga bij een goede vriendin’’

Psychologie student Niklas (20) en gepensioneerd chirurg Elizabeth (85) zijn al ruim een half jaar een match via Stichting SeniorenStudent. Ze raken nooit uitgepraat en voelen ze zich erg op hun gemak bij elkaar.
augustus 30, 2018

Hoe worden studenten van Careibu gescreend?

Studenten die zich inschrijven bij Careibu worden op meerdere manieren gescreend. Handig, maar wat houden die verificaties eigenlijk in? Onze allround medewerker Ilja legt het uit.
augustus 24, 2018
student en senior wijzen naar mineralen in vitrinekast

Toni (90) en Quinty (19) reizen samen door de tijd

Quinty (19) en Toni (90) uit Rotterdam zijn al een half jaar een match via Stichting SeniorenStudent. ‘’We hebben nog geen ruzie gehad ofzo.’’ Nou, dat is even mooi meegenomen! Maar dat blijkt nogal een understatement.
juli 25, 2018

Dini (74) en Jessica (19) schreven elkaar een ontroerende brief

In het jaarverslag van het Kansfonds schrijven Dini (74) en Jessica (19), een match van Jong+Oud=Goud (van Stichting SeniorenStudent), elkaar een prachtige brief!