Een student op uw zorginstelling

Wij vinden voor u een geschikte student, die ondersteuning en gezelschap biedt in de vorm van 1-op-1 hulp en groepsactiviteiten.

Bij senior&student staat persoonlijk contact centraal . Ons team is zeer ervaren in het koppelen van de juiste student aan iedere zorgvraag.

senior&student_anton de komplein cordaan_6

Onze missie is om zorginstellingen te helpen een positieve impact te creëren.

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

  Wat organisaties zeggen over onze samenwerking:

  • 20170607-Cordaan-IlseGeraedts - 32-bewerkt
   Ilse slaat nooit een maandag over! Ze is heel vriendelijk, alle medewerkers op de afdeling zijn blij met de extra hulp. (lees reportage)
   Hetty den Bouwmeester
   locatiemanager woonzorglocatie Beth Shalom (Cordaan)
  • 20170524-Cordaan-SientjeTrip
   Sientje is een lieve, spontane meid. Ze overlegt altijd met de medewerkers waar behoefte aan is, maar toont ook initiatief door zelf activiteiten te ondernemen met de senioren. (lees reportage)
   Wanda Koop,
   persoonlijk begeleider woonzorglocatie De Kraaipan (Cordaan)
  • senior&student_anton de komplein cordaan_6
   Lara past hier uitstekend, iedereen is dol op haar. Ze is iemand die echt binnenkomt en veel positieve energie uitstraalt. (lees reportage)
   Shirley Reemnet
   Woonzorglocatie Anton de Kom - Cordaan
  • De Uylenburgh_SeniorenStudent_08 (klein)
   Het zijn studenten met verschillende studieachtergronden waardoor ze verschillende gesprekken met de bewoners voeren. Er woont ook een oud-architect die het heel leuk vindt om met bouwkundestudente Julia te praten. (lees reportage)
   Larisa Huisman,
   hoofd Zorg en Welzijn woonzorglocatie De Uylenburgh

  Werkwijze en kosten

  Op basis van uw wensen stellen wij een persoonlijke offerte op. Wij werken met een uitzendconstructie, wat betekent dat u nergens naar hoeft om te kijken. U hoeft enkel door te geven hoeveel uur de student per maand gewerkt heeft, de rest regelen wij.

  SeniorenStudent_LindaEefje
  SeniorenStudent-Ven-Rachelle

  Persoonlijke match

  Een van onze persoonlijke adviseurs zoekt voor u de beste student, passende bij uw zorgvraag. Wij verdiepen ons zorgvuldig in uw wensen en vinden binnen 2 weken een of meerdere studenten die daarbij aansluiten.


  Dienstverlening van a tot z

  Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen wij ervoor dat alles van a tot z geregeld is: het werven en screenen van de studenten, contracten opstellen, planning van de werkdagen (optioneel), uitbetaling en vervanging regelen wanneer de student stopt of tijdelijk niet kan werken. Uw persoonlijk adviseur is gedurende het hele proces uw vaste aanspreekpunt en bereikbaar voor vragen.

  Screening studenten

  Alle studenten worden zorgvuldig gescreend:

  • Wij hebben een kopie van het identiteitsbewijs van de student in ons bezit.
  • Wij hebben een kopie van de collegekaart van de student in ons bezit.
  • Wij houden met alle studenten een persoonlijk intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken wij of de student geschikt is en goed bij uw zorgvraag past. Wat wij belangrijk vinden is: ervaring, betrouwbaarheid, hulpvaardigheid, verantwoordelijkheid, zorgvuldigheid, inlevingsvermogen, een ondernemende en positieve instelling en een flexibele houding.
  Cordaan-SientjeTrip
  De-Uylenburgh_SeniorenStuden

  Ondersteuning waar nodig

  Onze studenten bieden ondersteuning en gezelschap waar uw organisatie het nodig heeft. Een aantal voorbeelden:

  • Groepsactiviteiten organiseren voor cliënten, zoals een schildermiddag, muziek maken, samen koken en eten, uitstapjes maken.
  • 1-op-1 hulp en gezelschap voor cliënten, waarbij de student op één dag meerdere cliënten bezoekt voor een praatje, kopje koffie, wandeling of te helpen bij het computeren, opruimen, foto’s inplakken, etc.
  • Nachtdiensten draaien, ter ondersteuning van het verplegend personeel, dit kan ook in een hospice of andere zorginstelling.

  Impact gedreven

  Onze missie gaat verder dan enkel de beste match vinden. Wij willen impact maken in de samenleving. Dit doen wij door onze studenten een sociale bijbaan te bieden en door generaties in de samenleving te verbinden. Dit draagt bij aan meer cohesie in de samenleving en minder verdeeldheid.

  senior&student is bekend van onder andere: