Bij wie ga jij binnenkort aan de slag?


Bij senior&student heb jij de controle over jouw uren en werkschema. Daarnaast maak je de wereld een beetje mooier door senioren te helpen. Scroll naar beneden om direct de openstaande oproepen te zien!

Nog geen account?
Inschrijven als student

Woonlocatie De Marke De Meenthoek, Graaf Wichman, Huizen
Voor deze woonlocatie van Cordaan zijn we op zoek naar een student die wekelijks 3 uur ondersteuning kan bieden op deze locatie bij groepsactiviteiten (je hoeft de invulling hiervan niet zelf te bedenken maar mag uiteraard wel meedenken). Denk bijvoorbeeld aan bloemschikken, kunstwerkjes maken, etc. Er is een voorkeur voor de dinsdag, maar als je op een andere dag beschikbaar bent kan dat ook. Er zijn meerder studenten die op woonlocaties van Cordaan ondersteuning bieden, Careibu liep een dagje mee met Lara. Lees hier meer: https://careibu.com/nieuws/student-lara-biedt-ondersteuning-en-gezelligheid-op-woonzorglocatie-cordaan/ Lijkt het jou ook leuk om bij deze woonlocatie aan de slag te gaan? Laat het ons dan weten! Stuur ons je motivatie, beschikbaarheid en eventuele ervaring. Daarna nodigen wij een student uit voor een online intakegesprek. Je verdient tussen de 8,49 en 10,60 euro per uur, afhankelijk van je leeftijd.

Huishoudhulp op Galerij, Boskoop
1x per week 4 uur, liefst woensdagochtend van 09:00-13:00, €12,50 per uur.
Kom jij deze familie helpen het huis schoon te houden? Meneer heeft een aantal jaren terug een auto-ongeluk gehad en kan niet meer goed door zijn knieen buigen. Hij heeft dus hulp met schoonmaken nodig! Het gaat om het schoonmaken van zijn appartement, de ramen lappen, stofzuigen, de badkamer en keuken poetsen en weer alles even fris laten ruiken! Hij zoekt een zelfstandige, rustige student die zelf aan de slag gaat, een beetje pro-actief is en rustig met de spullen om kan gaan. In januari komt er een kat in huis, dus je moet niet allergisch zijn 😉 Kom jij helpen en een lekker zakcentje verdienen? Je verdient 12,50 per uur, dus 50,- euro per week!

Huishoudhulp op Parklaan , Boskoop
3 uur per twee weken, dagen en tijden in overleg, €12,50 per uur.
Kom jij deze sociale en gezellige dame (75) helpen in het huishouden? Zij woont in een appartement en kan wel wat hulp gebruiken bij verschillende huishoudelijke taken in het huis (denk aan stofzuigen, schoonmaken). Mevrouw heeft twee katten. Zij is een sociale vrouw die wel van een praatje maakt houdt. Ben jij de betrouwbare, gezellige student die mevrouw zoekt? Heb jij wel een lekkere kwebbel maar kan je ook hard werken?

Huishoudhulp op IJsselstroom, Zoetermeer
3 uur per 2 à 3 weken. Bij voorkeur op maandag- of woensdagochtenden, €12,50 per uur.
Wie komt dit aardige echtpaar helpen? Mevrouw heeft een knieoperatie gehad, en durft daarom niet meer zo goed huishoudelijke klussen te ondernemen waar een ladder bij komt kijken. In hun appartement kunnen ze dus een handje hulp gebruiken bij klussen die de hoogte in gaan, zoals: ramen zemen, de afzuigkap poetsen, de bovenkant van kasten en de badkamer schoonmaken.

Ferdinand Bolstraat, Amsterdam
2 x 2,5 uur p.w. – persoonlijke verzorging en huishoudelijke hulp, woensdag-/vrijdag-/ en of zaterdagochtend, €12,50 per uur.
Bij deze senior (90) komen elke dag studenten over de vloer! Deze mevrouw kan niet goed meer lopen, is hartpatiënt en heeft daarom wat extra hulp nodig. Het gaat onder andere om het helpen met haar haren en rug wassen (mevrouw kan zelf in bad stappen en zich afdrogen), het ontbijt maken, kleine administratieve taken, warm eten klaarmaken en huishoudelijke klusjes. Je zal ongeveer 2 uur bezig zijn met persoonlijke verzorging en een half uur met huishoudelijke klusjes. Mevrouw heeft veel interesses zoals kunst, muziek en natuur. Zelf heeft zij een studie filosofie afgerond. We zijn op zoek naar studenten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die voor langere tijd deze mevrouw kunnen ondersteunen. Je werkt samen met andere studenten in een poule op vaste dagen in de week. Omdat deze aanvraag bepaalde zorgtaken omvat verdien je €12,50 per uur.

Rooseveltlaan, Amsterdam
1-2 keer per week, 2-3 uur per keer, dagen en tijden in overleg
Voor deze mevrouw van 75 zijn we op zoek naar een leuke, begripvolle, student. Mevrouw heeft last van reuma en is daardoor afhankelijk van haar rolstoel. Hierdoor komt ze niet vaak buiten. Mevrouw vindt het leuk als je samen met haar naar buiten kunt gaan met mooi weer en eventueel ergens te lunchen in de Maasstraat (vlak bij haar huis). Met wat minder mooi weer of wanneer ze wat moe is, zou het heel fijn zijn als je gezellig een kopje thee bij haar thuis komt drinken om samen te kletsen. En eventueel soms een boodschapje voor haar halen. Het is een intelligente vrouw met veel levenservaring, dus er valt genoeg te praten en dit vindt ze ook leuk om te doen! Mevrouw krijgt al jaren studenten over de vloer en van hen krijgen we altijd te horen dat ze het erg naar hun zin hebben daar! Verder is het goed om te weten dat mevrouw een kat heeft ivm allergieën. Je verdient tussen de €8,00 en €11,00 per uur afhankelijk van je leeftijd.

Keizersgracht, Amsterdam
1 à 2 keer per week, dagen en tijden in overleg
Ron is 85 jaar en is op zoek naar een sportieve, maatschappelijk betrokken student. Hij is socioloog, had o.a. een galerie voor jonge kunstenaars. Vanuit zijn brede belangstelling is hij ondernemingslustig, gaat graag naar theater of concert (klassiek, jazz, rock, hip hop, enz), vindt het leuk samen te koken of in een restaurant te eten en te discussiëren over maatschappelijke en politieke vraagstukken. Samen met anderen adviseert hij starters bij het opzetten van een eigen bedrijf. Het zou fijn zijn wanneer je een rijbewijs hebt. Je verdient tussen de 8-11 euro per uur (afhankelijk van je leeftijd)

Cordaanlocatie De Diem, Arent Krijtsstraat, Diemen
3 uur per week, dag en tijd in overleg
Meer levensverhalen horen, een luisterend oor bieden en verschillende ouderen even aan het lachen maken? Dat kan hier allemaal. Via senior&student kun je aan de slag op deze woonlocatie van Cordaan. Je biedt 1-op-1 begeleiding aan senioren die daar behoefte aan hebben. Het is gewenst als je ervaring hebt met dementie, maar dit is geen vereiste. Je krijgt waardering van de ouderen en je gaat weer met een voldaan gevoel naar huis! Je verdient tussen de 8,49 en 10,60 euro per uur, afhankelijk van je leeftijd. Er zijn meerdere studenten die op woonlocaties van Cordaan ondersteuning bieden, Careibu liep een dagje mee met Lara. Lees hier meer:  https://careibu.com/nieuws/student-lara-biedt-ondersteuning-en-gezelligheid-op-woonzorglocatie-cordaan/

Costa Ricadreef, Utrecht Overvecht
Woensdag van 17.00 – 19.00
Klaas is 95 jaar en heeft een vorm van Parkinsonisme waardoor hij het stuur over zijn handen kwijt is. Hij eet graag ’s avonds in het restaurant van het woonzorgcentrum waar hij woont, maar er is daar geen hulp die hem kan helpen bij het eten. Zijn dochters en een andere student vangen al veel avonden op. De student van de woensdagavond gaat een half jaar voor stage verhuizen, we zoeken dus een extra student voor de woensdag. Het is mogelijk dat jij daar ook mee kunt eten. Klaas heeft een brede algemene ontwikkeling en een groot gevoel voor humor. Hij is geïnteresseerd in de natuur en geschiedenis en las graag boeken. Het korte termijn geheugen is de laatste tijd sterk verminderd, maar het lange termijn geheugen is nog goed. Dus zeker leuk om over zaken van vroeger te kletsen met meneer.
Maak jij het avondeten van Klaas wat gezelliger? De voorkeur gaat uit naar een student die in de buurt woont. Je verdient tussen de 8 – 11 euro afhankelijk van je leeftijd.

Heb je interesse in een van deze aanvragen?

Nog geen senior bij jou in de buurt? Geen zorgen, je krijgt na inschrijving automatisch bericht wanneer we een aanvraag bij jou in de buurt hebben!

Heb je interesse in een van deze aanvragen?
Stuur dan een mailtje naar info@seniorenstudent.nl met jouw motivatie en bij welke aanvraag je aan de slag wilt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

In 4 stappen aan de slag bij senior&student

Studenten zijn gratis lid van de community van senior&student

Waarom aanmelden?

Goed betaald én gezellig

Bij senior&student verdien je tussen de €7,75 en €10,50 per uur terwijl je een gezellige dag hebt. Wie wil dat nou niet?

Zoveel werken als je zelf wilt

Kies zelf wanneer en hoeveel je wilt werken.

Maatschappelijke betrokkenheid

Je draagt een steentje bij aan de samenleving wat bovendien goed staat op je CV.

Persoonlijke match

Wij koppelen je aan een senior die bij je past en waarmee je een persoonlijke band opbouwt.

Een bijbaan met voldoening

Werken bij senior&student is dankbaar.

Voel je thuis in jouw studiestad

Je komt bij senioren thuis die vaak al jarenlang in jouw studiestad wonen en veel over de stad en haar historie kunnen vertellen.

senior&student is bekend van onder andere: