Bij wie ga jij binnenkort aan de slag?


Bij senior&student heb jij de controle over jouw uren en werkschema. Daarnaast maak je de wereld een beetje mooier door senioren te helpen. Scroll naar beneden om direct de openstaande oproepen te zien!

Nog geen account?
Inschrijven als student

Heb je interesse in een van deze aanvragen?

Nog geen senior bij jou in de buurt? Geen zorgen, je krijgt na inschrijving automatisch bericht wanneer we een aanvraag bij jou in de buurt hebben!

Heb je interesse in een van deze aanvragen?
Stuur dan een mailtje naar info@seniorenstudent.nl met jouw motivatie en bij welke aanvraag je aan de slag wilt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Saffier, Berkel en Rodenrijs
1x in de 2 weken, 2 uur per keer, liefst dinsdag
Deze gezellig gepensioneerde natuurkunde docent (77) is op zoek iemand die even zijn huis komt stofzuigen en dweilen. Hij zoekt een aardige student die dit, naar zijn zeggen, heel makkelijk klusje even klaart! Het huis is een rijtjeshuis met alleen maar parket en tegels, dus je bent er zo doorheen met de dweil! Het liefst heeft hij iemand die niet te vroeg komt op de dinsdag. Kom jij hem helpen met zijn huis lekker fris en fruitig te laten ruiken en het bij te houden? Je verdient 12,50 per uur.

Anthuriussingel, Berkel en Rodenrijs
1x per week, 3 uur per keer
Voor Patricia zijn we op zoek naar een gezellige en betrouwbare student die 1x per week beschikbaar is om het huis te poetsen. Denk hierbij aan alle standaard schoonmaaktaken zoals afstoffen, stofzuigen en dweilen! Patricia woont samen met haar 8-jarige zoontje. Ze hebben wel een grote hond, dus het is fijn als je niet allergisch bent. Je verdient 12,50 per uur.

Eikenlaan, Woerden
1x per 2 weken, 2 uur per keer, liefst op donderdag
Deze vriendelijke senior (81) zoekt een geduldige student die hem komt helpen in het huishouden. Meneer doet nog heel veel zelf, maar hij komt aan een aantal dingen niet toe. Ben jij een ster in even een stofzuiger door het huis halen, de ramen lappen en gelijk even de badkamer en wc meenemen? Meneer zal heel dankbaar zijn! Je verdient 12,50 per uur.

Slotplein, Capelle aan den IJssel
1x per week, 3 uur per keer, voorkeur voor donderdag- of vrijdagmorgen, 12,50€ per uur.
Deze vriendelijke man van 82 zoekt een zelfstandige student die 1x per week zijn appartementje komt poetsen.
Vanwege een operatie kan hij wat minder en daarom zoekt hij hulp. Het appartement is niet groot, gelijkvloers en meneer rookt niet en heeft geen huisdieren. Maak jij dit huisje in mum van tijd weer lekker schoon? Je verdient 12,50€ per uur.

Willem Royaardsstraat (Amsterdam Zuid)
Meerdere keren per week van 25 augustus tot 25 september (maandag t/m donderdag van 11:00-15:00). 
Arthur (86) is een econoom met brede belangstelling voor geschiedenis, kunst en cultuur. Omdat zijn vaste hulp een maand op vakantie gaat, zijn we op zoek naar 1 of 2 studenten die hem in deze periode van maandag tot en met donderdag kunnen ondersteunen 11:00-15:00. Taken zijn onder meer boodschappen doen, het klaarmaken van het middagmaal en huishoudelijk werk.

Van Woustraat (de Pijp, Amsterdam)
3 uur om de week, dagen en tijden in overleg, voorkeur maandag of woensdag, 12,50€ per uur.
Jacobien is geen senior, daar is ze nog veel te jong voor. Wel is ze op zoek naar iemand die haar kan helpen met het huishouden! Meestal doe je alle standaard schoonmaaktaken en daarnaast iets extra’s, zoals bijvoorbeeld samen de kledingkast ordenen. Kun je Jacobien direct van een paar tips voorzien! Jacobien is een sociologie met een liefde voor klassieke muziek en beeldende kunst. Er staan muziekinstrumenten in huis (een piano en cello). Je verdient 12,50€ per uur.

1e Jan van der Heijdenstraat (de Pijp, Amsterdam)
1x per 2 weken – 3-4 uur per keer (dagen en tijden in overleg)
Voor deze meneer van 68 jaar zijn we op zoek naar een student die hem met een aantal klusjes kan helpen. Hij heeft een paar jaar terug een herseninfarct gehad waardoor hij nog steeds slecht ziet. Het is daarom fijn als je hem helpt met de post en kleine klusjes in huis. Daarnaast vindt hij het leuk om samen te wandelen en af en toe met de trein ergens naartoe te reizen. Meneer hield altijd van lezen, dus het is leuk als je hem eens voorleest. Meneer houdt verder heel erg van kunst.

Bandholm (Hoofddorp) 
1x in de 2 weken, 3 uur, liefst op vrijdag, €12,50 per uur
Een vlotte en moderne 69-jarige zoekt een student om te poetsen! Deze gezellige tante heeft dochters en kleindochters en vindt het heerlijk als haar kleinkinderen komen logeren. Ze wil van alles, maar de gezondheid laat het helaas niet allemaal meer toe. Ze zoekt een student om haar te helpen bij lichte huishoudelijke taken, zoals dweilen, stofzuigen en hier en daar boenen. Kom jij elke twee weken deze eengezinswoning even lekker opknappen? Je verdient er 12,50 mee per uur!

Louwesweg (Amsterdam Slotervaart)
1x per week, ongeveer 3 uur. Dagen en tijden in overleg.
Voor deze zorglocatie zijn we op zoek naar een student die kan meedraaien op de afdeling somatiek en de bewoners wat meer positieve 1-op-1 aandacht kan geven. De student kan meehelpen in de huiskamer door met de bewoners te praten, te wandelen of bijvoorbeeld te helpen met het klaarmaken van het fruit. De dagen en tijden gaan in goed overleg en zijn flexibel in te delen! Ervaring is niet per se nodig, empathisch vermogen, initiatief en een opgewekt humeur vinden we veel belangrijker!

Pieter Pauwstraat (Amsterdam Centrum)
Elke dinsdagmiddag van 13:00-14:00

Hier een bijzondere oproep! Kom jij deze mevrouw (83) elke dinsdagmiddag even helpen? Mevrouw is op zoek naar een student die eerst gezellig even een kopje koffie drinkt en dan haar in de taxi helpt naar het Leidseplein. Daar zal je mevrouw even begeleiden naar Sociëteit de Kring en zorgen dat ze veilig binnen is. Mevrouw is kunstzinnig, houdt van cultuur en was vroeger journaliste. Ze zal dus zeker wat te vertellen hebben!

Saskia van Uijlenburgkade (Amsterdam West)
Woensdagmiddag van 13:00-16:00
Voor deze zorglocatie zijn we op zoek naar een student die met een groepje bewoners met dementie leuke activiteiten wil ondernemen, in kleine groepjes en/of 1-op-1. Er is veel mogelijk: spelletjes, puzzelen, wandelen, voorlezen, er is een beweegparcours in de gang, er is een keuken om bijv. een taart te bakken met de bewoners, nagels lakken, handmassages… Noem maar op! Je mag het naar eigen inzicht invullen en je zult goed begeleid worden door de afdeling. We zoeken iemand met een goed humeur en wat eigen initiatief!

Kennedylaan, Utrecht
1x per week, tijden en dagen in overleg
Voor Roel (85) zijn we op zoek naar een gezellige student die hem wat meer kan leren over het gebruik van de computer. Wil jij hem 1x per week helpen? Dagen en tijden zijn in overleg. Het liefst spreekt Roel doordeweeks na 11 uur ’s ochtends af. We zijn op zoek naar een geduldige student die het geen probleem vindt om zaken dingen meerdere keren uit te leggen!

Papekop
1x per 2 weken, 3 uur per keer, 12,50 per uur.
Omdat de vaste poetshulp na vele jaren met pensioen gaat, zoeken we voor deze familie een fijne PoetsStudent. Je komt 1x per 2 weken langs voor standaard schoonmaaktaken zoals afstoffen, stofzuigen, badkamer en keuken poetsen, etc. We zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en zelfstandig kan werken. Omdat de familie redelijk landelijk woont (in Papenkop) kunnen we een vergoeding van reistijden bespreken. Je verdient 12,50 per uur.

In 4 stappen aan de slag bij senior&student

Studenten zijn gratis lid van de community van senior&student

Waarom aanmelden?

Goed betaald én gezellig

Bij SeniorenStudent verdien je tussen de €7,75 en €10,50 per uur terwijl je een gezellige dag hebt. Wie wil dat nou niet?

Zoveel werken als je zelf wilt

Kies zelf wanneer en hoeveel je wilt werken.

Maatschappelijke betrokkenheid

Je draagt een steentje bij aan de samenleving wat bovendien goed staat op je CV.

Persoonlijke match

Wij koppelen je aan een senior die bij je past en waarmee je een persoonlijke band opbouwt.

Een bijbaan met voldoening

Werken bij senior&student is dankbaar.

Voel je thuis in jouw studiestad

Je komt bij senioren thuis die vaak al jarenlang in jouw studiestad wonen en veel over de stad en haar historie kunnen vertellen.

senior&student is bekend van onder andere: